Tones kattepensjonat.

Jeg passer katten din, mens du tar en velfortjent ferie.

Gjestebok

Ida Kjøren og Vegard Knutzen sagt på Jul 15, 2013 7:39 PM

Ettersom vi har bestilt hotellrom til kattepusen vår, Murre, i august så måtte vi selvsagt på inspeksjon for å se hva han har i vente. Vi ble postitivt overrasket! Store, fine, rene bur med egen "sovehule" og uteareal i rolige omgivelser. Det gledet oss også veldig å se at hotelleieren selv er en katteelsker som liker å bruke tiden sin på de små, lodne besøkende :) Her vet vi at Murre vil bli tatt vare på! Takk for at vi fikk komme på besøk! Sees i august :) Hilsen Ida og Vegard.

Ragnhild Rønning sagt på Jun 10, 2013 2:11 AM

Pusen vår har hatt det veldig godt med omsorg og stor tumleplass både i buret sitt og utenom;-) en uke på et tiltalende, rent, koselig 5 stjernes hotell. Anbefales på det varmeste! Vindu i alle bur!!

kirsti eidsvig sagt på May 29, 2013 0:27 AM

Har vært på "inspeksjon". Her er det lagt mye omsorg i bygning og drift av et lite kattepensjonat med store bur, tilhørende uteareal på gang. Her var det kjempefint og veldig koselig :-D Hilsen nøye katteeier

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Din informasjon har blitt sendt. Får du ikke svar innen rimelig tid, send en sms.

* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.